Historia e shoqerive sekrete: Kaloresit Templare, Iluminatet, Vrasesit, Masonet…

Lidhur me artikullin:

Forcat e erreta te shoqerive sekrete kane ndryshuar historine tone qe prej fillimit te koherave. Secila prej tyre ka pasur si qellim per te perdorur te gjithe talentin, parate dhe pushtetin qe ata arrijne te perfitojne.
Ndermjet territoreve qe keto shoqeri kerkojne te pushtojne, apo nese i quajme ndryshe zona influence, jane ekonomia, feja, edukimi dhe politika.

Keto shoqeri zakonisht praktikojne rituale te cuditshme dhe ndonjehere disa prej tyre jane teper perverse, port e gjitha keto kryhen per te shenjteruar angazhimin e tyre ne shoqeri. Ata drejtojne institucionet tona financiare, kishat tona madje edhe shkollat tona. Duket se ata arrijne te jene aty ku ne nuk e imagjinojme, pasi shpesh ata qe i jane shfaqur perpara si armiq apo ata qe jane perpjekur ti ekspozojne keto forca shpesh kane humbur jeten ne kete proces. Shpesh pa e kuptuar si dhe nga i ka ardhur kjo gje.

Video e meposhtme shfaq historine e erret dhe te patreguar te ketyre forcave demoniake duke ekspozuar historine e tyre te vertete dhe planet e tyre. Ishin Iluminatit prapa ish Bashkimit Sovjetik dhe sherbimit secret KGB? Ky dokumentar nxjerr ne pah disa prova interesante te cilat sugjerojne qe ka mundesi te kete qene keshtu,

Po vete Vatikani a ishte i perfshire ne keto forca?


Video: