Hitet me te suksesshme ne ‘Billboard Charts’

Lidhur me artikullin:

“Uptown Fun” eshte njera nga 3% te kengeve qe kane kryesuar top listen amerikane Billboard.

“Uptown Funk” me Mark Ronson e Bruno Mars ka hyre tashme ne historine e Billboard dhe per nder te “regjimit” te tyre, Billboard ka lancuar listen e 3% te kengeve qe kane arritur te qendrojne ne maje per 10 jave rresht.

Kenga “One Sweet Day” e vitit 1995 nga Mariah Carey dhe Boyz II Men eshte kampione absolute e kesaj top liste, pasi ka aritur te kryesoje per 16 jave rresht.

Ja se cilat kenge kane qendruar me shume jave ne majen e ‘Billboard Charts’ dhe datat kur e kane arritur vendin e pare:

16 jave, “One Sweet Day,” Mariah Carey & Boyz II Men, 2 dhjetor 1995

14 jave, “I Gotta Feeling,” The Black Eyed Peas, 11 korrik 2009

14 jave, “We Belong Together,” Mariah Carey, 4 qershor 2005

14 jave, “Candle in the Wind 1997″/”Something About the Way You Look Tonight,” Elton John, 11 tetor 1997

14 jave, “Macarena (Bayside Boys Mix),” Los Del Rio, 3 gusht 1996

14 jave, “I’ll Make Love to You,” Boyz II Men, 27 gusht 1994

14 jave, “I Will Always Love You,” Whitney Houston, 28 nentor 1992

13 jave, “The Boy Is Mine,” Brandy & Monica, 6 qershor 1998

13 jave, “End of the Road,” Boyz II Men, 15 gusht 1992

12 jave, “Blurred Lines,” Robin Thicke featuring T.I. + Pharrell, 22 qershor 2013

12 jave, “Boom Boom Pow,” The Black Eyed Peas, 18 prill 2009

12 jave, “Yeah!,” Usher featuring Lil Jon & Ludacris, 28 shkurt 2004

12 jave, “Lose Yourself,” Eminem, 9 nentor 2002

12 jave, “Smooth,” Santana featuring Rob Thomas, 23 tetor, 1999

11 jave, “Independent Women Part I,” Destiny’s Child, 18 nentor 2000

11 jave, “I’ll Be Missing You,” Puff Daddy & Faith Evans featuring 112, 14 qershor 1997

11 jave, “Un-Break My Heart,” Toni Braxton, 7 dhjetor 1996

11 jave, “I Swear,” All-4-One, 21 maj 1994

10 jave, “Uptown Funk!,” Mark Ronson featuring Bruno Mars, 17 janar 2015

10 jave, “Happy,” Pharrell Williams, 8 mars 2014

10 jave, “We Found Love,” Rihanna featuring Calvin Harris, 12 nentor 2011

10 jave, “Low,” Flo Rida featuring T-Pain, 5 janar 2008

10 jave, “Irreplaceable,” Beyonce, 16 dhjetor 2006

10 jave, “Gold Digger,” Kanye West featuring Jamie Foxx, 17 shtator 2005

10 jave, “Dilemma,” Nelly featuring Kelly Rowland, 17 gusht 2002

10 jave, “Foolish,” Ashanti, 20 prill 2002

10 jave, “Maria Maria,” Santana featuring the Product G&B, 8 prill 2000

10 jave, “Physical,” Olivia Newton-John, 21 nentor 1981

10 jave, “You Light Up My Life,” Debby Boone, 15 tetor 1977