Hugh Jackman dhe Deborra-Lee Furness; 20 vite martese

Hollywood ne krize ndarjesh? Keto cifte vertetojne te kunderten (Foto)

Angelina Jolie dhe Brad Pitt jane divorcuar. Hollywood duket se po perjeton nje krize ndarjesh. Shume cifte jane divorcuar kete vit dhe sipas raportimeve dhe shume te tjere jane ne prag te divorcit.

Por ka ende shprese se dashuria e vertete ekziston. Ne kete fotogaleri ju tregojme 15 cifte qe demostrojne se dashuria ekziston. Cifte qe kane mbi 17 vite martese, madje edhe 38 vite.