Akrepi

Akrepet, te drejtuar nga Plutoni i jane lidhur guret me ngjyre te kuqe.

 

Guri i shenjes eshte Rubini qe ju mbron nga te gjitha negativitetet, nga demtimet fizike, apo nga semundjet, ose Agata qe favorizon rigjenerimin dhe rritjen, rezistencen e trupit dhe rinovon fuqine dhe vitalitetin.

Korniola do te ndihmoje te lindurit e kesaj shenje te arrijne qellimet e tyre, duke ju dhene shtytjen dhe ambicjen e nevojshme.

Nder te tjera inspiron nje besim te kurajshem dhe pozitiv ne vetvete dhe eshte vecanerisht e dobishme kunder problemeve te zorreve apo problemeve nervore.

Per te terhequr dashurine mbani Rodrokrozit, qe stimulon te qenit spontan dhe per te manifestuar ndjenjat tuaja.