Akrepi

Per te bere

  • Tregohu i kendshem sa me shume te mundesh sa here te jesh ne prezencen e tij. Do te vleresoje terheqjen tende seksuale ose te pakten ate qe duket si e tille.
  • Ji i gatshem te flasesh me detaje per deshirat e tua erotike apo sekretet e tua me te fshehta.

 

  • Ndaj gjithcka me te, do te doje te dije gjitcka per deshirat e tua te fshehta dhe do te doje te t’i plotesoje.
  • Investo ne carcafe mendafshi dhe qirinj. Akrepi do te marre persiper muziken e ambientit dhe masazhet.
  • Hyr ne marredhenien me te thelle qe mund te kesh imagjinuar ndonjehere.
  • krepi eshte partneri me pasional dhe magnetik qe ke njohur.

Per te mos bere

  • Mos e akuzo duke i thene qe nuk eshte besnik apo qe po luan me ndienjat e tua. Do ta marre si nje ofendim serioz. Akrepi eshte nje nga shenjat me besnike dhe te perkushtuar.
  • As mos mendo te stimulosh xhelozine e tij si me qellim, apo edhe padashje.
  • Mund tu godase duke u bere shume i nevrikosur apo jashte mase posesiv.
  • Mos u tallni me performancat e tij seksuale. Ata jane te njohur per aftesine seksuale dhe jane shume krenare per kete.