Akrepi

Dashuria

Tematika e eksplorimit aventurier do ju mbaje te impenjuar per tre javet e para ne arratisje, idealizime dhe deshira per trasgresion. Qe nga data 12 megjithate, Marsi do te filloje te kaloje ne sektorin e gjashte duke perfshire energjite tuaja ne qellime te tjera.

Mund te jete nje moment shume i mire per t’i dhene me shume jete marredhenieve afatgjata. Ata qe jane single mund te njohin nje person shume joshes ne nje moment te muajit.

Shendeti

Muaji do te paraqitet si interesant dhe me varietet me pak kujdes ndaj trajnimit te vazhdueshem por edhe me mundesi shume te mira per te zbuluar nje palester qe eshte me ne sintoni me nevojattuaja te momentit.

Pozicionimi i Venusit do te jete shume i mire per kakrikimin energjik dhe per te inauguruar pranveren me ndonje veprimtari sportiv ene aker te paster. Do te keni nje forme shume te mire; fizike dhe mendore.

Puna

Ato qe merren me udhetimet, agjentet e tregtise dhe operatoret e sektorit turistik do te marrin fryme shume lirshem; pozicionimi i Venusit dhe i Merkurit do te jene shume pozitive per rimarrjen e marreveshjeve dhe kontakteve.

Fale nje Marsi shume progresiv, ne sektorin e gjashte do te arrini gjithashtu te kombinoni ne perfeksion veprimtarine dhe intuitat e pergjithshme. Eshte nje periudhe shume e mire edhe per ata qe merren me provime apo konkurse.

Parate

Nen profilin ekonomik, Marsi do te jete nje muaj shume me perfitime; pervec se do te merrni veten nga disa shpenzime te koheve te fundit, shume prej jush mund t’i lejojne vetes nje udhetim, nje pushim, apo nje rikualifikim.

Ato qe punojne ne sektorin kulturor apo ne ate organizues, mund te mbeshteten ne favoret e Merkurit per te permbyllur ceshtjet qe jane vonuar. Motivimi do ju garantoje te ardhura ekstra.