Akrepi

Femra Akrep nuk e pelqen pasigurine. Dhe nese dergon sinjale te qarta pranimi nuk duhet te hezitoni. Eshte ajo qe e drejton lojen edhe pse preferon rolin e prese.

 

Femrat Akrep jane seksualisht shume aktive. Edhe pse jane besnike, nuk hezitojne ta kerkojne kenaqesine ne vende te tjera nese nuk jane te kenaqura nga partneri i tyre apo nga marredhenia me te. Kur behet fjale per fantazi erotike, te lidhe partnerin ka nje nivel te larte eksitimi. Nje menyre e te berit dahsuri qe praktikojne shume femra Akrep eshte gati si me vrap, duke mbajtur rrobat e veshura dhe duke hequr vetem ne pikat e duhura.

Mashkulli ideal per femren Akrep eshte tradicionalist por gjithmone gati per te kenaqur kerkesat e saj seksuale.

Si ta beni per vete: bejeni te kuptoje qe ju e deshironi edhe pse jeni nje mashkull tradicionalist dhe besnik.

Partner ideale: Gaforrja