Akrepi

Te lindurit ne shenjen e Akrepit preferojne zakonisht te nisin dreka dhe darka me nje antipaste te lehte.

 

E vleresojne peshkun dhe mbi te gjitha frutat e detit.

Nuk u pelqen qe te mos munden te zgjedhin te gjitha pjatat edhe nje pjate e vetme e servirur ne menyren e gabuar, mund tu prishe gjithe humorin.

Disa keshilla

  • Fusni ne dieten tuaj edhe peshkun e frutat.
  • Evitoni ushqimet e mbushura me yndyrna.
  • Shtoni konsumin e sulfatit te kalciumit (gjendet ne rrush, kumbulla, fiq, mustarde, qepe).