Akrepi

 Magjia dhe Ndienjat do te jene fjalet celes per dy ditet e para de do te jeni te mbushur me nje energji shume te fuqishme. Do te keni edhe shume intuite.

Qe nga e merkura ne te enjten, mund te keni ndonje problem lidershipi ne sferen profesionale, krenaria dhe shpirti hakmarres nuk do te cojne ne asnje vend. Ne fundjave, duhet te hapni rrugen ndaj socialitetit dhe interesave intelelktuale.