Akrepi

Dashuria- Per te gjithe vitin do te jeni nen mbrojtjen e Neptunit dhe Plutonit. Mbeshtetja e tyre do ju ndihmoje qe te mbani lart faktorin tuaj joshes.

Qe nga data 27 qershor nese jeni duke jetuar nje marredhenie tashme afatgjate dhe te konsoliduar, mund te vendosni te beni nje hap me shume.

Shendeti- Ne vije te pergjithshme pothuajse gjate gjithe vitit do te jeni shume te forte, fale gjithsckaje qe eshte ne favorin tuaj.

Saturni ne shenje ju fton qe te beni kujdes levizjeve te temperaturave dhe te keni kujdes te vecante per kockat, dhembet dhe lekuren. Jupiteri harmonik qe nga data 27 qershor, mund t’ju jape pak rrumbullakesi por qe nuk i ben keq shendetit tuaj.

Puna- Nese po kerkoni pune apo keni deshire qe te ndryshoni punen, kete vit do te keni ne anen tuaj planetet qe do ju ndihmojne qe te realizoni deshirat tuaja.

Neptuni dhe Plutoni ne menyre te vecante jane planetet e transformimit, ndryshimit dhe evoluimit pozitiv te rrethanave. Saturni ne shenjen tuaj do ju ndaloje qe te beni hapa false, nderkohe qe Jupiteri favorizes ne mesin e dyte te vitit ju jep shume fat.

Parate- Situata juaj financiare do te permiresohet qe nga data 27 qershor, me lehtesim shume te madh te llogarise tuaj. Nuk eshte e perjashtuar edhe qe te ardhurat tuaja te rriten dhe qe ju te jeni me te afte per t’i menaxhuar ato.

Mos kini dyshime edhe ne nderhyrjen e Fatit qe ne pjesen e dyte te vitit do te jete shume i gatshem per t’ju ndihmuar, ashtu si kishte kohe qe nuk ndodhte.