Binjaket

Shenjes se Binjakeve te drejtuar nga Merkuri i jepen te gjithe guret e Verdhe. Prandaj per shenjen tuaj eshte i favorshem.

 

Topazi, qe ka funksionin te kontrolloje emotivitetin dhe te stimuloje spiritualitetin.

Mund te zgjidhni edhe Agaten, qe do ju ndihmoje te stimuloni mendjen dhe te rrisni perqendrimin duke u bere e dobishme si per punen, por edhe per studimin.

Nese deshironi te jeni me humor te mire, deshire per te jetuar, kreativitet dhe iniciative, te jeni dinamike dhe ekstroverse, te keni me shume autostime dhe kurajo per tu perballur me te gjitha situatat, Citrina eshte guri i pershtatshem.