Binjaket

Per te bere

 • Mesoni te vleresoni flirtet. Jini fleksibel dhe te hapur, pasi Binjaket duan te luajne dhe ndoshta ju nuk do te jeni partneri i vetem.
 • Ji terheqes dhe gjthmone pak rreshkites, pasi Binjaket adhurojne gjuetine.
 • Ji i mireinformuar mbi gjithcka pasi Binjaket jane degjues shume te mire.
 • Ji elokuent ne te folur pasi do te te perfshije ne biseda terheqese.
 • Perdor mendjen dhe trupin tend ne dashuri, pasi nje Binjak do ju pergjigjet dyfish nese do te dini te stimuloni edhe mendjen e tij.
 • Jepini lirine per te cilen ka nevoje. Do te ndihmoje te vleresosh cdo gje qe te ofron jeta.
 • Ji i gezueshem pasi nese je i merzitshem Binjaku do te avulloje sa te hapesh e te mbyllesh syte.

Per te mos bere

 • Mos e pengoni te flirtoje pasi eshte nje person shume i shoqerueshem dhe nuk do te kuptoje se pse do te ndrydhesh instiktet e tij.
 • Mos bej gabimin qe te mos jesh nje degjues i mire me ta, ai merzitet shpejt dhe mund te mos doje ta shtyje biseden per me vone.
 • Mos u sill ne menyre shume tradicionale, duhet te mesohesh edhe me te papritura.
 • Mos u sill si shume i habitur ne disa rrethana, pasi ndonjehere mund te sjelle letra per te luajtur, djathe dhe biskota ne krevat.
 • Mos u mundo ta lidhesh shume me veten nje te shenjes se Binjakeve, pasi do te arratiset nga ty shume shpejt.