Binjaket

 

Dashuria

Jeni te lodhur nga deklaratat e kota per dashuri te perjetshme, nuk do ju duket e vertete qe qe nga data 10, gjerat do te ndryshojne. Do te rekuperoni ironine tuaj dhe do i jepni vetes nje pamje me te re. Do te dilni nga nje situate qe kishte filluar tu shqetesonte.

Qofshi te lidhur apo single, do te shfrytezoni me se miri pranveren per te organizuar gjera qe ju pelqejne, si edhe njohje te reja.

Shendeti

Dote filloni paksa rremujshem, por me pas do te rekuperoni ne menyre perfekte, dhe sidomos gjate dy javeve te fundit. Marsi i pozicionuar ne sektorin e dymbedhjete, megjithate nuk do ju ndihmoje me veprime te medha.

Ne fillim te muajit do te jene te favorizuara veprimtarite si kercimi, mbas dates 15 d te jepni me te miren neper sporte si tenisi, skerma, volejbolli.

Puna

Plotesojeni fazen e fundit te Jupiterit ne shenje dhe bashkimin e Merkurit nga data 15 per te kerkuar financime dhe per te ecur me ritme shume te shpejta me promocionet e projekteve tuaja.

Qe nga muaji i ardhshem, do te filloje nje periudhe e re konsolidimi. Aktivitetet ne linje me karakteristikat tuaja do te jene me me fat se asnjehere tjeter.

 

Parate

Ne fillim te muajit Merkuri ne sektorin e dymbedhjete mund tu beje edhe me te sakte ne menaxhimin e parave; por megjithate bashkimi me Jupiterin qe ka zgjatur pothuajse nje vit, duhet tu kete hapur mundesi shume te mira.

Ne pjesen e dyte te muajit, do te jeni administratore te t emirave tuaja. Duhet te keni si qellim teknologjine, shkencen dhe marketingun.