Binjaket

Femrat ne shenjen e Binjakeve presin nje ekstaze te pabesueshme nga ciftimi seksual, por shpesh zhgenjehen per shkak te dualitetit te shenjes se tyre.

 

Duan shume te marrin dhurata te mrekullueshme nga mashkulli i tyre.

Ne shtrat nuk pelqejne marredheniet pasionale dhe as edhe pozicionet shume te veshtira. Ne fakt keto femra preferojne perkedheljet ne vendet e duhura dhe pozicionet klasike, pak rendesi ka nese ato jane poshte apo lart. Femrat Binjake jane ato me te prekshmet nga biseksualiteti duke qene se shpesh jane kurioze te njohin seksin me nje femer tjeter.

Mashkulli ideal i femres Binjake eshte me mireqenie te mire ekonomike, i kujdesur per veten, dhe i rafinuar. Duhet ta beje te kenaqet ne shtrat por duhet te jete edhe i komunikueshem.

Si ta beni per vete: nje afrim original dhe me te qeshura, nje fundjave e mbushur me luks, per te shijuar nje atmosfere intime.

Partner ideale: Virgjeresha