Binjaket

Per dy ditet e para, do te jeni me ritme me te ngadaleta, do te asimiloni ne menyren e duhur procedurat e punes dhe do te degjoni me me kujdes ke ju rrethon.

Ne fazen qendrore te javes do te filloni te ndjeni nje nevoje te larte per mondanitet, fale Henes ne shenjen e Luanit, do te gjeni cfare kerkoni. Marredheniet dhe flirtet do te shkojne me se miri. Ne fundjave dedikojuni sportit.