Bricjapi

Bricjapet te drejtuar nga Saturni i jane asociuar guret e zinj dhe te erret.

 

Guri tipik i kesaj shenje eshte Onici qe ndihmon te lindurit ne kete shenje per te kapercyer veshtiresite duke i stimuluar vazhdimisht per te realizuar individualitetin e tyre dhe per te rregulluar impulse seksuale.

Per tu karikuar me energji mund te zgjidhni Opalin e Zi, gurin e komandimit, i dobishem edhe si stimulant apo antidepresiv.

Per profesionin eshte i dobishem Tormalina e Zeze, guri i komandimit, qe ju ben te afte te mund te influenconi menderisht personat e tjere.

Per shendetin mund te zgjidhni Osidianin, qe eshte e keshillueshme per traumat dhe dhimbjet.