Bricjapi

Per te bere

  • Kupto devotshmerine e tij ndaj punes dhe deshiren e tij per te patur sukses.
  • Beji dhurata te kujdesshme qe tregojne devotshmerine tende dhe aftesine per tu kujdesur per parate. Do te vleresoje gjestin dhe veprimin tuaj.
  • Ji i durueshem dhe kupto qe gjerat e mira i vijne atyre qe dine te presin.
  • Bricjapi, kur eshte gati do te besoje verberisht tek ty dhe mund te behet i varur.
  • Mundohu gjithmone te dish se cfare po ben dhe bej gjithmone ate qe thua.

Per te mos bere

  • Mos mendo ta besh te duket si budalla ne publik. Urrejne te turperohen, sidomos perpara te tjereve.
  • Nuk duhet te jeni shume ekstravagate me blerjet qe beni pasi kjo shenje nuk aprovon shpenzimet e teperta edhe pse mund t’i keni bere per te.
  • Mos u terhiqni nga fjalet qe thoni pasi Bricjapi preferon integritetin dhe veprimet se sa fjalet boshe.
  • Mos prisni qe te bjere menjehere brenda me ju pas pak takimesh, pasi mund te duhet pak kohe qe te ndizet.
  • Mos e kritikoni per perkushtueshmerine ndaj punes, familjes, apo cdo lloj gjeje tjeter, pasi nese e beni, po kritikoni ate qe per te eshte shume special.