Bricjapi

Dashuria

Do te jeni te predispozuar qe te shperndani fraza te ebla dhe fraza dashurie neper fansat tuaj. Kjo eshte efketi i Merkurit, Venusit dhe Marsit ne shenjen e Peshqve.

Megjithate nga data 12, mund te beni ndonje gabim dhe do te jete i gjithe faji i Marsit qe do te gjeneroje nje nervozizem per te cilin ju duhet te kujdeseni qe ta mbani nen kontroll nese nuk doni qe te shkaterroni gjithshka qe keni ndertuar ne javet e fundit.

Shendeti

Per gjate gjithe muajit te kaluar dhe deri ne daten 22 te ketij muaji, Venusi do ju perkedhele shume. Disa ngurtesi psikofizike do te shkrihen dhe ju do te tregoni shume me pak vite nga sa vjec jeni.

Po filloni te beni ehd enje fitness me interesant se maratona spartane me te cilen e keni mesuar trupin tuaj. Marsi ne kuadratire megjithate mund te prishe shume thjesht rezultatet e arritura; mos e humbisni vigjilencen.

Puna

Puna po shkon shume mirel marredheniet dhe negocimet shkojne shume mire. Eshte nje periudhe shume e pershtatshme per intervista, studime, provime dhe do ju hapen rruge te reja e kontakte te reja.

Per kete mos hezitoni te propozoni veten tuaj; levizni me siguri dhe profesionalitet, duke evituar nervozizmet qe ju sjell Marsi. Pas dates 22 perqenrohuni me shume ne veprimet operative se marredheniet.

Parate

Merkuri do te ndihmoje te ardhurat qe vijne nga transferimet e punes, nga studimet, apo marredheniet ne pergjithesi. Kush merret me marketing apo aktivitete te ngjashme, do te marre shperblime te mira.

Ato qe jane ne kerkim te nje pune, edhe nje pune me afat, do te kete mundesi shume te mira qe te binde eproret.