Bricjapi

Te lindurit e kesaj shenje preferojne pushime ne grup, edhe pse cilesia e destinacionit dhe e sherbimit nuk duhet te jete edhe aq e larte.

 

Megjithate statusi social i Bricjapeve ben qe ata te mos pelqejne pushime shume ekonomike.

Pushimet ideale? Nje udhetim ne Shtetet e Bashkuara, me nje vizite tek Grand Kanion, ne Las Vegas, apo ne San Francisko.

Praktikimi i nje sporti gjate pushimeve do t’i lejonte Bricjapit qe te leshonte agresivitetin qe ndodhet brenda tij.

Per kete mund te zgjedhe nje fshat ne Bahamas.
Zgjedhja e shoqeruesve te udhetimit do te jete elementi vendimtar per te bere interesant dhe te bukur udhetimin.

Bricjapi eshte nje shoqerues shume i mire per udhetimin vetem se nuk pranon qe ta kundershtojne per asgje.