Bricjapi

Dashuria- Plutoni qe shetit ne shenjen tuaj do te promovoje gjate ketij viti ndryshime brenda dhe jashte jush, qe do te jene te dobishme per evolucionin tuaj.

Mund te merrni vendime stoike, hapa sentimentale vendimtare. Nese po jetoni nje marredhenie qe prej kohesh eshte i varur ne nje fije peri, qe nga data 27 qershor mund te keni nje efekt gershere te shendetshem. Nje goditje e vendosur dhe jeni te lire.

 Shendeti- Me planetet ne krahun tuaj, Saturni, Neptuni dhe plutoni, deri ne daten 26 qershor nuk do te keni ndonje shqetesim. Aftesite tuaja te rezistences do ju habisin.

Qe nga data 27 qershor dhe me tej, me Jupiterin ne kundershti duhet te mundoheni te synoni ne cilesine e ushqimeve dhe jo ne sasine, nese nuk doni qe peshorja juaj tu deklaroje lufte.

Puna- Gjate ketij viti Saturni dhe Neptuni do te mundohen qe te cojne sa me lart aftesite tuaja duke arritur mbeshtetjen e personave autoritare dhe te fuqishem.

Megjithate do te ishte me mire qe te investonit ne punen qe jeni duke bere se sa ne aktivitete te largeta me te. Nese keni nje profesion te lire, perfitoni nga eksperieca qe keni marre nga kontaktet e punes ekzistuese.

Parate- Financat do te shkojne shume mire kete vit, si ju premtojne Saturni dhe Neptuni, promotore te te ardhurave me te shumta se zakonisht.

Por nuk do te jete shume merite e fatit se financat tuaja do te permiresohen; ndoshta do ju duhet qe te jeni me te rregullt dhe me kursimtare. Duhet te dini te administroni ne menyren e duhur te ardhurat tuaja.