Bualli

( 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009 )

Horoskopi i 2011 per ju thote qe do te keni marredhenie stabel dhe te lumtura. Partneret e bizneseve do te rriten ne karrieren e tyre.

 

Ju keshilloheni qe te bashkepunoni me partneret tuaj dhe te minimizoni sa te mundeni rrezikun e zenkave, dhe keshtu do te keni fat gjate gjithe vitit.

Ne Marsin, Qershorin, Shtatorin, dhe Dhjetorin Henor, duhet te keni kujdes te vecante per dieten tuaj. Kete vit nuk duhet te hezitoni qe te kapni mundesite qe ju ofrohen. Keto mundesi do ju lejojne te ngriheni ne detyre dhe te permiresoheni. Te lindurit ne vjeshte dhe dimer duhet te bejne kujdes para se te ndermarrin nje hap te ri ne karriere dhe ne marredhenie personale.

Duhet te mundoheni te mos tregoheni kokeforte. Gjithashtu eshte e rendesishme qe te lini menjane pak kohe qe te merreni me aktivitete sociale. Miqte do te luajne nje rol shume te rendesishem kete vit per ju duke ju siguruar mbeshtetje dhe momente te bukura.

Pra, pergjithesisht viti 2011 do te jete nje vit me fat per ju duke ju sjelle shtim ne te ardhurat tuaja dhe dhurata te papritura.