Dashi

Meshkujt e shenjes se Dashit jane shume “reaktive”, nuk duhet pritur shume per t’i ndezur seksualisht.

 

Deshira e tyre eshte te kenaqin femren: nese nuk arrijne ta kenaqin per ta eshte nje humbje, nje atentat ndaj egos se tyre.

Ata mund te pershtaten dhe te marrin pjese edhe ne lojera te sterzgjatura paraprake, ledhatime, fjale te embla, vetem qe te kenaqin ne menyre komplete dhe totale femren me te cilen bejne dashuri.

Meshkujt e kesaj shenje preferojne seksin e shpejte, por nuk terhiqen nga femra qe e japin veten shume lehte. Kerkojne rrezikun, prandaj sfida eshte aventure.

Femra e deshiruar duhet te jete e krisur dhe sportive, por tonifikimi i trupit te kete edhe zona te buta qe mashkulli Dash te mund ta perkedhele.

Si ta beni per vete: veshje seksi, fantazi dhe trasgresion.
Partneri ideal: Shigjetari