Dashi

Shenjes se Dashit, te drejtuar nga Marsi i jane asociuar te gjithe guret, ngjyrat e te cileve variojne nga e kuqja deri tek viola.

 

Nese ju duhet force dhe energji, kini besim tek Korali i Kuq ose tek Rubini, qe do te rrisin vitalitetin tuaj.

Per te pastruar gjakun, mushkerite, melcine, zgjidhni Eliotropin, qe ju ndihmon edhe te transformoni energjine seksuale ne kreative dhe per te luftuar stresin.