Dashi

Per te bere

 • Terhiq vemendjen e tij duke e pare ne sy.
 • Ji i gatshem te besh cdo gje, qe nga nje takim ne mesnate ne plazh dhe deri tek sportet ekstreme.
 •  Tregohu i forte. Nje Dash do te te habise gjithmone, pavaresisht nga ajo qe ti pret.
 • Cdo dite eshte nje aventure e ndryshme.
 • Ji gati te perballesh me nje tip energjik por ne te njejten kohe edhe romantik.
 • Ji kurajoz. Dashi e vlereson shpirtin e iniciatives dhe shpirtin e pavaresise.
 • Ji krenar per shpirtin e tij te pandalshem.
 • Meso te relaksohesh dhe te defrehesh pasi do te te ngaterroje ne nje rrjete pasioni.

Per te mos bere

 • Mos u mundoni ta lidhni shume me veten tuaj pasi do te marre vendime shume te shpejta per te ruajtur lirine e tij.
 • Nuk duhet te jeni shume kritike me te apo me miqte e tij.
 • Nuk duhet t’i mbani inat.
 • Nuk duhet te kerkoni te terhiqni shume vemendje nga ai duke flirtuar me te tjeret apo duke folur per ish te dashurit. Keto gjera nuk funksionojne me nje Dash i cili preferon qe ta braktisesh te shkuaren dhe te mendosh vetem per te tashmen.
 • Nuk duhet te vendosesh qe nuk je ne humorin e duhur pasi e ke terhequr ne krahet e tua. Do te mendoje qe nuk e do me edhe pse mund te jete e kunderta.
 • Mos u mundoni te ftohni shpirtin e tij. Partneri, ashtu si edhe lidhja do te plagosen.