Dashi

Dashuria

Do te mbani nje linje sjellje me forme lineare dhe koherente, per dhjete ditet e para te muajit, me marredheniet afatgjata vecanerisht te mbeshtetura nga planetet e shenjen e Demit.

Deshira per stabilitet do te jete e theksuar, me nje vleresim te vecante per ritualet e perditshme dhe per ate lloj intimiteti afektiv qe do ju dhuroje stabilitet.

Me pas Venusi dhe Merjuri mund te japin ndonje deshire per arratisje; nuk do te mund te rrini pa kontakte me boten e jashtme, dhe ata qe jane single do te vleresojne me shume jeten mondane.

Shendeti

Marsi ne fushen e dyte do te kerkoje nje impenjim te vazhdueshem ne terapite eventuale dhe neper strategjite e lidhura me mbajtjen e mireqenies; do te jene me te favorizuara aktivitetet si aerobia qe mund te zhvillojne tonifikimin e muskujve.

Orbita mbrojtese e Venusit do ju lejoje qe te jeni te shkathet dhe te lirshem, duke ju dhuruar edhe shume joshje.

Puna

Merkuri dhe Marsi do te karakterizojne nje fillim muaji te rregullt; do te beni gjithshka te mundeni per te mbajtur standartin tuaj te zakonshem dhe te vini theksin ne aspektin financiar, me nje kujdes te vecante per blerjet e mundshme.

Me kalimin e diteve do te keni tendencen qe te perqendroheni tek marredheiet publike dhe hapjes ndaj aktiviteteve te reja; ku me me fat do te jene ato te lidhura me marketingun.

Parate

Shume energji do te shpenzoni per blerjet e te mirave imobiliare, deri ne mes te muajit do te jeni te perqendruar me konsolidimin e ceshtjeve patrimoniale.

Me pas, nje Merkur pozitiv do ju ndihmoje me te ardhura suplementare per te gjithe perfaqesuesit e shenjes, qe do te jene te impenjuar ne punet me kontakt me publikun, me te cilat mund te realizoni te ardhura ekstra.