Dashi

Femrat e shenjes se Dashit jane gjithmone shume pasionale dhe lozonjare, preferojne te luajne, por jane te ngjashme me meshkujt e kesaj shenje persa i perket deshires per te kenaqur partnerin ne shtrat.

Kerkojne meshkuj me te cilet te jetojne situate aventureske, nuk ka rendesi kush jane, por rendesi ka qe ky mashkull te mos lodhet asnjehere por te jete gjithmone i gatshem ta kenaqe kur ajo ka deshire. Sepse kur femra e kesaj shenje deshiron te beje dashuri nuk pranon justifikime.

Nuk ka rendesi se ku, ne kuzhine, zyre, ne diskoteke. Drejtuesi i seksit, Marsi, nuk ka durim persa i perket seksit. Perkundrazi sa me shume ta bejne ne vende ku rrezikojne qe te zbulohen, aq me shume eksitohen.

Femra Dash eshte terhequr nga meshkuj sportive, te forte fizikisht dhe me karakter te vendosur.

Si ta beni per vete: nje fizik ibukur, karakter i vendosur, dhe fantazi erotike.

Partner ideale: Shigjetari