Dashi

Si shenjat e tjera te zjarrit, Dashi eshte nje person gjithmone ne levizje dhe nuk deshiron te rrije i qete dhe pa levizur.

 

Dashi desshiron te njohe pak nga te gjitha por pa u thelluar, prandaj deshiron te vizitoje vende te reja por pa u ndalur shume gjate.

Ai mund te niset ne nje udhetim edhe vetem, pasi eshte i sigurt qe do te gjeje shoqeri gjate udhetimit.
Nje udhetim ne drejtim te 4 apo 5 vendeve te Europes mund te plotesoje deshiren e Dashit per te njohur popuj dhe kultura te ndryshme, edhe sikur te duhet te mos shpenzoje shume per qendrimin qe te kete mjaftueshem para.

Shpirti i aventures tipik i Dashit do te ishte shume i kenaqur edhe me nje udhetim ekstrem, ndoshta me ndonje ekspedite ne shkretetirat e Libise apo ndonje safari ne Kenia.

Me pak fjale, udhetimet ideale te Dashit duhet te jene shume ne levizje dhe aktivite, nje shoqerues i mire per udhetimin, por jo me grup turistik qe nuk do te arrinin te ndiqnin Dashin hiperaktiv.