Dashi

Hena ne shenjen e Gaforres bashkohet me Merkurin dhe Venusin; dhe parashikohen disa dite jo shuem te mira, sidomos per te lindurit ne dhjetediteshin e pare dhe te dyre. Duhet te  numeroni mire dheri ne dhjete perpara se te flisni.

 

 Qe nga mbasditja e se merkures dhe gjate gjithe te premtes, do te mund te mbeshteteni tek energjia pozitive e Henes ne shenjen e Luanit, qe do ju lejoje qe te dilni nga zona gri. Ne fundjave atmosfera do te jete me e qete.