Dashi

Dashuria – Ne fillim te vitit te ri jeta juaj sentimentale do te ngjyroset me roze shume intensive, fale Jupiterit qe deri ne daten 26 qershor do te jete ne tranzit ne shenjen mike te Binjakeve.

Nese e keni zemren e lire nuk perjashtohet lindja e nje dashurie te re ne rrethana jo te zakonshme, fale edhe prezences ne shenjen tuaj te Uranit te paparashikueshem. Megjithate ne pjesen e dyte te vitit beni kujdes qe te mos i ngaterroni gjerat.

Shendeti- Per gjithe vitin do te jene ne plan te pare deshira per te ndryshuar pamje dhe per t’iu nenshtruar trajtimeve estetike.

Per ata qe do te mund te duan te provojne terapi alternative, ndoshta per te larguar shqetesime te vjetra, Urani duket se i ndihmon.

Jupiteri jo harmonik qe nga data 27 qershor mund t’ju shtyje qe te mos kujdeseni shume per ushqyerjen tuaj. Duhet te jeni me te moderuar.

Puna Nese keni ngelur pa pune apo jeni te pakenaqur nga puna juaj aktuale, ne vitin 2013 ndoshta mund te gjeni nje tjeter.

Aksioni i Uranit behet edhe me i vendosur se ai i Jupiterit dhe kjo do te reflektohet ne menyre pozitive ne personalitetin tuaj dhe ne rekuperimin e imazhit tuaj.

Ndoshta kjo do te jete edhe ne nje kontekst ndryshe nga ajo qe kishit pritur. Mos nxitoni dhe do te jeni te shperblyer.

Parate- Jupiteri dhe Urani, sponsora shume te afte, do te impenjohen qe te financojne shpresat tuaja per nje qetesi me te madhe ekonomike.

Per te kerkuar nje rritje rroge, apo gjera te tjera te tilla, do te ishte me e favorshme periudha nga data 1 janar, e deri ne 26 qershor.

Kontaktet sociale do ju ndihmojne te shihni qarte nje marreveshje ekonomike.