Delja

( 1931, 1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015 )

 

Duket se ju vitin e ri 2011 do ta nisni me shume qejf dhe shume entuziazem. Beni mire, pasi ky parashikohet te jete nje vit i bukur dhe me te reja interesante sidomos per te lindurit ne muajt e veres.

 

Qe ne fillim ky vit tregohet shume i mire me ju, duke ju ofruar te reja tunduese ne sferen profesionale. Me pas ne muajt e veres, viti 2011 ju jep shume mundesi njohjesh te reja, te cilat mund t’ju sherbejne ne raste apo arsye te ndryshme.

Persa i perket anes sentimentale, mos u shqetesoni , pasi ky vit per ju ka menduar edhe per te. Ne vjeshte ose ne dimer, parashikohen disa takime shume interesante te cilat mund t’ua bejne zemren te rrahe fort.

Me te favorizuar ne kete fushe jane te linurit ne stinen e praveres , por edhe te lindurit ne vere, vjeshte ose dimer, nuk do te ngelen pa gje. Megjithate, muajt e fundit te vitit nuk do te jene shume te lehte, pasi duhet te punoni me shume per te arritur te mbani statusin professional qe keni fituar. Pra, pergjithesisht mund te thuhet qe viti 2011 do te jete nje vit shume i bukur per ju.