Demi

Shenjes se Demit, te drejtuar nga Venusi, i jane asociuar te gjithe guret jeshile, ngjyre  e Venusit.

 

Prandaj mund te zgjidhni Smeraldin qe do ju sjelle dashuri, ekuiliber dhe mirekuptim, ose Xhaden Jeshile qe do ju garantoje kurajo, drejtesi, pjekuri dhe jetegjatesi.

Smeraldi do te jete i dobishem edhe ne problemet e shikimit.

Ose mbani Tormalina Jeshile per te mbeshtetur formen fizike, duke pastruar trupin tuaj dhe per te siguruar para dhe sukses.