Demi

Per te bere

 • Pergatitini ushqimin e tij te preferuar. Kompletojeni mbremjen me qirinj e muzike romantike.
 • Merrni kohe dhe kujdesuni per te dhe bejeni te ndihet i vecante. Do ta vleresoje.
 •  Ji i gatshem te kalosh shume kohe me te. Gjithmone e vlereson kur e perkedhel.
 • Prit qe te te mbeshtese. Kjo shenje do ju prese gjithmone me krahe te hapur kur te keni nevoje per te.
 • Mbeshteteni ne zgjedhjet e tij te perditshme te lidhura me punen dhe karieren.

Per te mos bere

 • Nuk duhet te anulloni nje takim apo mos te jeni ne shtepi ne oren qe duhet te ishit aty.
 • Nuk duhet te jeni te paparashikueshem.
 • Nuk duhet ta shtyni te marre nje vendim shume shpejt pasi do ta acaroje shume.
 • Mos u tregoni te paduruar, pasi ai ka nevoje qe te marre te gjithe kohen qe i nevojitet.
 • Mos u sill me kokefortesi , pasi ka marre nje vendim qe nuk i pelqen te nderroje mendje.
 • Mos bej gabimin te mos jesh serioz. Nese nuk jeni te sigurt qe doni nje lidhje serioze, mos filloni fare nje lidhje me nje Dem.
 • Mos shpenzoni shume, pasi sigurimi financiar eshte shume i rendesishem per kete shenje.
 • Mos dyshoni ne lidhjen e tij. Ndienjat jane shume te rendesishme per kete shenje dhe kur impenjohet rri i tille.