Demi

Dashuria- Nese keni tashme prej kohesh nje partner por ende nuk jeni te martuar, Saturni ne kundershti per te gjithe vitin, sinjalizon mundesine konkrete per te bere dicka me shume.

Nese ne te kundert duket sikur historia juaj nuk shkon mire, do te jete pikerisht Saturni qe do tu beje te ndryshoje dicka.

Shendeti– Kete vit ju sugjerohet qe te jeni me optimiste duke bere nje jete sa me te shendetshme, duke moderuar ushqimin dhe duke bere vizita te rregullta shendetsore.

Pini shume uje, per te penguar veprimtarine e Saturnit ne kundershti, dhe gjeni pak kohe per aktivitetin fizik per te shkarkuar stresin dhe per te mbajtur nje trup ne forme.

Puna- Me shume mundesi gjate vitit, disa aspekte te punes tuaj do te behen te pakenaqshme. Prandaj mund te vendosni te ndryshoni profesionin tuaj, apo te kerkoni mundesi te reja.

Duke pare gjeometrite fantastike yjore, ndryshimet do te jene shume me fat, e sidomos ne pjesen e dyte te vitit, kur Jupiteri do te jete ne shenjen mike te Gaforres.

Parate- Viti duket i ndare ne dy faza te dallueshme nga njera tjetra. Pak te ardhura nga data 1 janar e deri ne 26 qershor, dhe me pas shume te ardhura ne pjesen tjeter te vitit.

Kjo pasi Jupiteri do te formoje nje aspekt harmonik me shenjen tuaj. Nderkohe Plutoni nga ana e tij, do ju beje qe te drejtoni me se miri marreveshjet.