Dragoi

( 1928, 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012 )

Ju do te shijoni nje marredhenie dashurie stabel dhe frutdhenese ne vitin 2011. Megjithate duhet te tregoheni te kujdesshem ne muajt Mars dhe Shtator pasi mund te sjellin torture te padukshme ne jeten tuaj.

 

Duhet te tregoheni te kujdesshem edhe ne marredhenien tuaj gjate ketyre dy muajve. Per shume nga ju, persa i perket jetes profesionale, ka mundesi rritjeje ne detyre dhe ne status.

Ky vit eshte viti qe duhet te shijoni rezultate ne punen tuaj. Ju qe jeni te vetepunesuar do te keni nje rritje ekonomike. Dragonjte e lindur ne pranvere dhe ne vere do te fitojne me shume nga ana financiare ne krahasim me ata te lindur ne vjeshte dhe ne dimer.

Marredheniet tuaja nderpersonale do te jene ne me te miren e tyre gjate gjysmes se pare te vitit. Pra, ju keshilloheni qe te merrni vendime gjate gjysmes se pare te vitit qe te merrni rezultate sa me te mira. Ju do te fitoni shume dhe do te shpenzoni pak.

Statusi juaj social do te permiresohet. Ju mund te ndiqni endrren tuaj kete vit. Pritet nje ngritje ne karriere ndermjet muajit Mars dhe Maj. Do ju jepet shume kohe per te kaluar me familjen tuaj.

Udhetimi eshte gjithashtu nje karte per shumicen e personave qe i perkasin kesaj shenje. 2011 eshte nje perzierje fati i mir dhe fati i keq per ju.