Gaforrja

Eshte e njohur qe meshkujt e Gaforres jane me fantazi gjate aktit seksual. Kreativiteti i tyre manifestohet ne menyre spontane kur gjejne nje partner me nje sens ‘loje’ gjate seksit.

 

Atmosfera e preferuar eshte me drita te ulura por jo te fikura. Nese nuk mund te kene nje dhome me atmosfere romantike preferojne nje vend te kundert, nje vend te hapur, te shkrete dhe afer ujit. Sigurisht duhet te jene te sigurt qe askush nuk mund t’i shohe, pasi nuk deshirojne te shihen nga te tjeret kur bejne seks. Meshkujt e Gaforres nuk i kane problem spektaklet me femra te zhveshura, por per ta eshte me eksituese qe gjoksi te duket nepermjet nje veshje transparente apo format qe duken nga nje veshje e lagur.

Femra ideale per mashkullin Gaforre eshte shume femerore dhe me gjoks te madh me te cilin mashkulli i Gaforres mund te merret.

Si ta beni per vete: Nje parfum i vecante se bashku me te brendshme seksi qe dallohet nga nje bluze e hapur apo nga pantallonat me bel te shkurter.

Partner ideale: Peshqit