Gaforrja

Shenjen se Gaforres, te drejtuar nga Hena, i jepen guret e bardhe apo ngjyre qumeshti.

 

Guri qe zakonisht i atribuohet shenjes tuaj eshte Perla qe ka funksionin te embelsoje, qetesoje, dhe te sjelle ekuiliber.

Per grate qe deshirojne nje shtatezani ose deshirojne te rrisin feminilitetin e tyre, eshte e keshilluar vacanerisht Guri i Henes (Adularia).