Gaforrja

Per te bere

  • Jepini shume vemendje dhe vleresoni sigurine materiale.
  • Mesoni te vleresoni qetesine dhe rehatine e shtepise pasi ai do te tregoje se sa mund te jene te kenaqshme keto ore.
  • Kujtohu dhe festo ditet e shenuara si Shen Valentini dhe pervjetorin e takimit tuaj te pare.
  • Tregoji se sa e vlereson pasurine e jetes suaj se bashku.
  • Hapi zemren tende, do te mesoje se si te jepni dhe te merrni emocione, te keni besim dhe te gjeni siguri ne lidhjen tuaj.

Per te mos bere

  • Mos u tallni me te edhe pse mendon se je i sjellshem. Mund ta marre seriozisht dhe mund te ngelet shume i lenduar.
  • Mos u influenconi nga levizjet e humorit te tij. Mesohu te jesh si ne trenin e te papriturave nga ky kendveshtrim.
  • Mos mendoni te jeni ju ne rolin e drejtuesit pasi Gaforrja ka idete e tij mbi ate qe do.
  • Mos u tregoni shume te rende me te. Do te reagoje ndaj kesaj sjellje.
  • Mos i trajto problemet familjare ne menyre siperfaqesore, pasi mund te mendoje qe po e nenvlereson jeten e shtepise qe per te eshte shume e rendesishme.