Gaforrja

Dashuria

Ndjesia juaj natyrale per mbrojtje kundrejt njerezve qe doni do te theksohet edhe me shume gjate dhjete diteve te para te muajit fale prezences se Venusit ne shenjen e Demit.

Pas asaj periudhe megjithese do te mbani shkthtesine dhe faktorin joshes, do u duket sikur ceshtjet sentimentale do ju ikin nga duart. Partneri do e kete te veshtire qe te ndjeke hapin tuaj. Te lindurit ne dhjetediteshin e pare do te jene me te shkathet.

 

Shendeti

Nje Mars ne apekt favorizues, perfaqeson gjithmone nje mbrojtje te jashtezakonshme kunder ftohjeve te stines dhe siguron mireqenie psikofizike. Ky muaj do te jete pa vuajtje, dhe me formen maksimale terezervuar per dhjete ditet e para.

Me pas mund te keni luhatje te humorit, apo ndonje shqetesim te vogel. Mundohunite mos alimentoni ankthet tuaja.

 

Puna

Nese keni nder mend qe te mbyllni nje pune, apo te propozoni projektet tuaja, duhet ta beni kete ne pjesen e pare te muajit.

Pas dates 15, mund te keni nje renie te perqendrimit me sensin praktik qe do ju mbeshtese ne menyre te luhatshme. Duhet te dini qe qe nga muaji i ardhshem, me hyrjen e Jupiterit ne shenje do te keni nje zgjerim te madh.

 

Parate

Fale Merkurit ne sektorin e njembedhjete deri ne mes te muajit, do te arrini te mbyllni marreveshje te rendesishme.

Gaforret e dhjetediteshit te pare do te arrijne edhe te bejen te perhershme nje kontrate qe fillimisht i kishte karakteristikat e nje kontrate te perkohshme. Nga mesi e deri ne fundte muajit do te jeni me pak te stabilizuar.