Gaforrja

Femrat e shenjes se Gaforres nuk preferojne te shkojne ne shtrat me persona te panjohur.

 

Jane tradicionaliste nga shume aspekte, desirojne privatesi, ndjekin rite terheqjeje klasike dhe nuk u pelqejne tradhetite.

Per to mashkulli mbetet figura dominante gjate seksit, i afte qe t’i perqafoje ne menyre te vendosur, aq sa tu beje te ndiejne nje dhimbje te lehte nga perqafimi i forte. Femrat e kesaj shenje preferojne puthjet pasionante sidomos ne gjoks, qafe, dhe duar. Kane nje ritem te ngadalte afrimi ne orgazem, por qe mund te zgjase shume.

Femrat Gaforre eksitohen dhe terhiqen nga meshkuj me nje shikim romantik dhe me nje trup te modeluar mire. Adhurojne me shume te ndenjura te forta dhe nje gjoks me muskuj.

Si ta beni per vete: nje ftese romantike, nje shkembim shikimesh dhe nje raport i vendosur.

Partner ideale: Peshqit