Gaforrja

Gaforrja preferon zakonisht nje kuzhine te thjeshte, me ushqime te thjeshta, jo shume te perpunuara.

 

Ata deshirojne te hane ne shoqeri, nuk jane shume ezigjente dhe shpesh preferojne te gatuajne ata vete, duke qene se jane kuzhuniere shume te mire.

Nder ushqimet e preferuara jane makaronat, akullorja, dhe embelsira.

Disa keshilla

  • Shtoni konsumimin e peshkut per te shtuar ne organizem dozat e jodit te nevojshme.
  • Konsumoni me shume perime dhe mbi te gjitha me shume fruta, alimente thelbesore per nje diete korrekte.
  • Merrni florur kalciumi per te forcuar strukturen e kockave dhe dhembet