Gaforrja

Qetesi dhe relaks jane fjalet celes per pushimet e Gaforres. Gaforrja nuk i do udhetimet aventureske apo vendet shume te largeta nga shtepia, e shpesh edhe vete shtepia e tyre mund te zgjidhet si vend per tu relaksuar dhe per tu rigjeneruar menderisht.

 

Shpesh eshte prezente e gjithe familja ne udhetimet e Gaforres qe deshiron te kete disa komoditete te vogla edhe ne vendin e zgjedhur per pushimet.

Zakonisht Gaforrja nuk shpenzon shifra te medha per pushimet e saj edhe pse nuk ka nevoje te shkoje larg per te gjetur lumturine e tij, pushimet ne riviere mund te jene idealet per te.

Ne rast udhetimesh me makine, preferojne ta organizojne vete udhetimin dhe zgjedhjen e githckaje pasi nuk i pelqejne te papriturat.