Gaforrja

Dashuria- Ne kete vit Saturni dhe Neptuni ne aspekt harmonik do te rrisin ne menyre te shendetshme individualizmin tuaj, duke ju bere te disponueshem te investoni ne nje marredhenie vetem nese nuk do te sjelle sakrifica te teperta dhe ju jep garanci te mira per soliditet

Hyrja e Jupiterit ne shenjen tuaj ne daten 27 qershor mund te beje te shkrepe nje pasion jetegjate, jo e filluar nga goditje rrufeje por nga simpati fillestare.

Shendeti- Ne kete vit te ri forma fizike duhet te mbahet e mire, pavaresisht ndonje tensioni te brendshem qe mund te provokoje trauma te vogla aksidentale.

Nga data 27 qershor me shume mundesi melcia juaj nuk do te mund te pranoje menu shume te renda si edhe qarkullimi juaj mund ta ndjeje sedentarietetin e tepert apo shume ore te kaluara ne kembe.

Puna- Fillimisht nje keshille per ju qe jeni te papune apo doni te ndryshoni pune; disa kontakte te njohura ne te kaluaren mund te shfaqen shume vendimtare per arritjet tuaja profesionale.

Jupiteri i favorshem nga data 27 qershor dhe ne vazhdim premton qe tu beje te zbuloni ato qe ju duhen juve. Megjithate kini kujdes te mos prishni gjithscka duke u treguar te paduruar.

Parate– Qetesia financiare e vitit te ri nuk duhet tu mungoje, vecanerisht ne pjesen e dyte te vitit me Jupiterin ne tranzit pozitiv ne shenjen tuaj qe do te shtoje te ardhurat tuaja.

Jo vetem, por me Saturnin harmonik ka mundesi te arrini te ristrukturoni shtepine apo te blini gjera qe ju duhen. Pra edhe jetesa juaj mund te kete nje ngritje.