Gjeli

( 1933, 1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017 )

 

Ky nuk do te jete nje nga vitet me te kendshem per ju. Qe ne muajt e pare te vitit ju presin disa probleme shendetesore. Jo probleme te medha, por gjithsesi shqetesuese.

 

Sidomos per te lindurit ne stinen e pranveres. Ju duhet te tregoheni me te kujdesshem me shendetin tuaj sepse gjithshka ndodh per shkak te mungeses se kujdesit nga ana juaj.

Por mos u shqetesoni, se me kalimin e fillim-vitit gjerat do vijne duke u permiresuar. Priten oferta te mira per pune per ata qe jane te papune, dhe ngritje rroge ose ngritje ne detyre per ata qe e kane nje pune.

Muajt e veres do duhet te gjeni kohe per veten tuaj qe te qetesoheni dhe te merrni veten plotesisht nga pasojat qe ju kane lene problemet me shendetin. Ne marredheniet ne cift dhe ato familjare, nuk keni asgje per tu shqetesuar, pasi gjithshka do te shkoje me se miri.

Mund te priten disa probleme apo debate te vogla ne periudhen tetor dhe nentor, por debate keto pa ndonje rendesi te madhe dhe qe do te zgjidhen shume shpejt. Pra, viti 2011, pervec ndonje problemi te vogel me shendetin, te cilin mund te mundoheni ta evitoni, do te jete nje vit i begate per ju.