Lepuri

( 1927, 1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011 )

 

Ju do te keni nje vit te mbare persa i perket marredhenieve romantike. Ju do te lulezoni persa i perket ceshtjeve te zemres. Ekziston mundesia qe shume nga ju do te martohen kete vit.

 

Kete vit ju do te merrni shume dashuri nga te gjithe te afermit dhe te dashurit tuaj. Por duhet te tregoheni shume te kujdesshem kur zgjidhni partneret e biznesit. Ju keshillohet qe te mundoheni te kuptoni se kush ju do te miren dhe kush te keqen.

Ata qe punojne si te vetepunesuar, pritet te kene fitime te medha kete vit. Ne anen tjeter, ata qe punojne per llogari te dikujt tjeter do te ndiejne nje shtim te presionit ne pune por pa rritje ne rroge. Gjithsesi duhet te punoni shume, pasi nuk i dihet asnjehere se si vijne punet.

Ju qe keni lindur ne vjeshte dhe ne dimer, do te perballeni me fat te keq, keshtu qe me mire te mos nderroni pune.

Ne fund te vitit duhet te keni kujdes me shpenzimet tuaja. Kurse ne mes te vitit duhet te keni kujdes per fjalet dhe thashethemet qe vertiten per ju. Eshte e keshillueshme qe te mos merrni ndonje vendim me rrezik gjate ketij viti. Megjithate, ky vit rezulton te jete shume gallate dhe nga ana shoqerore shume aktiv per ju.