Luani

Shenjes se Luanit, te drejtuar na Dielli, i perkasin guret e verdhe apo ato shume te shndritshem.

 

Guri simbol i kesaj shenje eshte diamanti, me brilanti i te gjithe gureve, qe mban energji dhe mbeshtetje tek shendeti i Luaneve, duke lehtesuar tensionet nervore dhe duke pastruar organizmin nga toksinat e teperta.

Diamanti ndihmon gjithashtu ne mendimim dhe ne fokalizimin, me mire se si te arrini deshirat tuaja.

Per te stimuluar kreativitetin tuaj dhe per te rritur besimin ne vetvete eshte e keshillueshme vecanerisht Ambra.