Luani

Dashuria

Marsi ne kuadrature mund tu beje te jetoni nje Eros jo shume te bukur. Deri ne daten 10 dashuria do te rrezikoje tu jape me shume merzitje se sa gezime. Megjithate mos u merzisni, pasi Venusi me pas do ju sjelle disa admirues te rinj qe do ju bejne te ndiheni te vleresuar.

Pas dates 15 mundesite per socialitet dhe defrim do te jene edhe me interesante. Do te jene me me fat Luanet e dhjetediteshit te trete.

 

Shendeti

Nese do te arrini te moderoni tepricat dhe karikimin e muskujve dhe te shpines do te kaloni me shume kujdes te gjitha reniet e mundshme psikofizike apo energjike.

Kini kujdes me qendrimin, ndihmoni qarkullimin e gjakut dhe beni kujdes me nervozizmin. Beni aktivitet te vazhdueshem fizik ne ajer te paster. Venusi do ju garantoje nje shendet te mire. Frekuentoni vende te hapura.

Puna

Te lindurit ne dhjetediteshin e pare, qe prej kohesh jane te renduar nga kuadratura e Saturnit po mundohet qe te marre nje njohje duke luftuar pa pushim kunder nje pengese burokratike apo ligjore; perqendrohuni me shume.

Muaji mund te jete i lodhshem persa i perket autonomise, po Venusi dhe Merkuri premtojne evolime shume pozitive, sidomos ne punet qe jane te lidhura me informatiken dhe komunikimin.

Parate

Ne pjesen e pare te muajit do te ishte me mire te ridimensiononit pritshmerite tuaja, apo te vini ne llogari ndonje shpenzim ekstra te lidhur me profesionet e lira. Ndoshta duhet te punoni jashte orarit.

Do te kete me shume oksigjen pas dates 15 me nje Merkur te favorshem per marredheniet dhe pr tregtaret, me mundesi shume te mira per anen ekonomike.