Luani

Femrat e shenjes se Luanit adhurojne te kercejne ndoshta duke veshur gjera seksi qe vene ne duke trupin e tyre terheqes.

 

Gjate ketyre kercimeve vendosin prene e tyre dhe fillojne ta joshin. Pasi e kane bere per vete per to seksi  shprehet me mire ne nje dhome luksoze, te pelqyeshme dhe me te gjitha knfortet, jo ne vende te hapura apo situate te parehatshme.

Keto femra ekstazohen lehtesisht dhe eksitohen lehtesisht para nje mashkulli me gjenitale te medha, qe e vleresojne si simbol i fuqise. Bejne seks ne menyre pasionale me nje ritem gati te dhunshem. Por ne te njejten kohe duan edhe lojerat e ngadalta paraprake.

Mashkulli ideal per femren Luan eshte i forte dhe me gjenitale te medha.

Si ta beni per vete: nje ftese per pushime ne Karaibe per kercime ne ritmin latin te ndjekura nga nete te zjarrta.

Partner ideale: Dashi