Luani

Te lindurit nen kete shenje i vleresojne udhetimet me stil dhe me te gjitha komoditetet. Ideale do te ishte nje udhetim ne Orient Express ose ne Konkord.

 

Edhe destinacioni i Luaneve duhet te jete ekskluziv, ideale do te ishte nje vile private ne Maldive apo nje ishull ne Greqi.

Asnje problem per shpenzimet, per cfare tjeter do te duhej dedikimi ne pune gjate gjithe vitit?

Edhe ne periudht jo shume te mira ekonomike Luani preferon pushime te kategorise se pare, me mire te shkurtoje periudhen e pushimit se sa nivelin e rehatise.

Predispozicioni i tyre per loje e bene te parezistueshme nje vizite per ne Las Vegas. Edhe sikur te pesoje humbje ekonomike nuk e ben Luanin te humbase besimin. E rendesishme eshte te luaje dhe te provoje drithma.