Luani

Dashuria – Gjate ketij viti, kuadratura e Saturnit mund te ngadalesoje paksa mbrojtjen tuaj, duke lejuar qe Kupidi te hedhe ne disa raste shigjeten e tij.

Nga ana tjeter, eshte pikerisht me kuadraturat e ketyre planeteve qe do te festohen martesat me jetegjate dhe do te fillojne bashkejetesat me serioze. Por nese marredhenia juaj eshte ne krize, Saturni mund t’ju beje ta mbyllni.

Shendeti- Edhe pse Urani premton qe t’j beje te jeni shume dinamike dhe produktive, eshte Jupiteri qe ju pengon kete optimizem deri ne date 26 qershor. Dhe kuadratura e Saturnit mund t’ju hape ndonje problem me shpinen.

Por nese ju kujdeseni per shendetin tuaj ashtu si duhet, atehere Saturni nuk do te kete se cfare te beje dhe do te heqe dore.

Puna- Ky vit mund te jete viti juaj nese jeni duke kerkuar pune. Urani tregon qe mund te arrini te nisni me kemben e duhur nje aktivitet tuajin.

Nese jeni autonome duhet te bleni mjete pune inovatore, te shtoni numrin e sherbimeve tuaja, apo te organizoni reklama. Megjithate kini kujdes per perplasje te mundshme me ata qe kane ne dore fuqine.

Parate- Viti nuk do te jete me shume kenaqesi dhe perfitime ekonomike, edhe pse Urani mund t’ju beje qe te keni me shume kujdes me projektet tuaja dhe me menaxhimin e burimeve tuaja financiare.

Saturni ne kundershti do ju kerkoje qe te jeni me te kujdesshem. Nje ndryshim shtepie apo nje ristrukturim,edhe pse po i beni me deshire, do te kerkojne shume sakrifica prej jush.