Majmuni

( 1920, 1932, 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004, 2016 )

Oportunitete dhe ushetime te shkurtra do te karakterizojne javet e fundit te vitit 2011, gjate te cilave do te kenaqeni shume.

 Ne pergjithesi Majmunet do ta pergezojne veten per ndjenjen e perfeksionit. Ky vit do ti sjelle atyre nje ndjenje mireqenieje mendore dhe fizike. Parashikimi yjor per kete vit do tju sjelle majmuneve me shuem lexim. Per kete aresye ata do te fitojne me shume dituri.

Duket se ka shume mundesi lidhjeje me shenjat e Dragonit dhe Miut ne kete vit, por nga ana tjeter duket se maredheniet nuk do te jene te mira me Kuajt dhe Tigrat.